0%
Game loaded, click here to start the game!
Cardinal Quest 2
Fullscreen Lights Toggle

Cardinal Quest 2

Turn-based joc de hack-n-Slash de aventuri. Selectați unul dintre cele șase clase și lupta cu ajutorul generate aleator de niveluri pline de abundenta de comori, pentru a învinge forțele întunericului!Cardinalul quest 2 gratis-joaca. Puteți deschide noi clase și perks de experiență cu Kreds sau de a câștiga lor de joc. În orice caz, cele trei acte unice de locații, de monstri si de sefi sunt a ta de a învinge!
Utilizați tastele săgeată sau faceți clic pe mouse-ul pentru a muta în jurul valorii de.Muta pe dușmani pentru a ataca.Selectați sine sau apăsați bara de spațiu pentru a aștepta rândul său.Faceți clic pe abilitățile lor de presă de taste (implicit: 1-5), pentru a le folosi. Abilități de reîncărcare! Faceți clic pe elementele de mai sus bara de competențe de utilizare a acestora.Pentru mai multe detalii de ajutor UI de a începe jocul, faceți clic pe butonul “meniu” în colțul din dreapta jos și selectați “Ajutor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Utilizați tastele săgeată sau faceți clic pe mouse-ul pentru a muta în jurul valorii de.Muta pe dușmani pentru a ataca.Selectați sine sau apăsați bara de spațiu pentru a aștepta rândul său.Faceți clic pe abilitățile lor de presă de taste (implicit: 1-5), pentru a le folosi. Abilități de reîncărcare! Faceți clic pe elementele de mai sus bara de competențe de utilizare a acestora.Pentru mai multe detalii de ajutor UI de a începe jocul, faceți clic pe butonul "meniu" în colțul din dreapta jos și selectați "Ajutor".


Game Categories:  Uncategorized