0%
Game loaded, click here to start the game!
Super Fishing
Fullscreen Lights Toggle

Super Fishing

Update: a fost adăugat un buton de Mute muzica!Cutreiera cele mai bune locuri de pescuit din Florida de Sud, în căutare de “Mare” în acest rapid-paced simulator de pescuit! Puteți câștiga lor de pro – licența și să devină subiect de invidie ale Atlanticului pescarii de pretutindeni?Jocul include cinci barci de pescuit, locuri, cinci tipuri diferite de momeli (fiecare cu propria lor metoda de a atrage joc), și 68 de specii de pește de capturare.
Controale: mouse-ul numai.X) apăsați o dată pentru a pop on-line.X), faceți clic pe + mențineți lent pentru a tamburului.X) 2x faceți clic pe salt on-line.X) 2 apăsați + mențineți apăsat pentru a derula rapid bobina.Pentru a atrage de pește:x) lingura – lent bobina.X) jig – alterna rapid bobine și de autobuz.X), plug-in sunt înlocuite lent role și pop.X) fly – exprimate și să aștepte. Dacă nimic musca în cinci secunde, încercați din nou.X) momeli – pur și simplu să renunțe și să aștepte. Momeală vie, necesitatea de a re-juca, dacă el moare în apă.Pentru a prinde pește:combina dvs. de natură tehnică, pentru a menține indicatorul în “siguranță” zona de pescuit bar. Lăsați-l în stres sau moale domeniu de prea mult timp și veți pierde o captură! Trece peste pește roșu “sănătatea” bar, pentru a-l purta în jos și să-l trageți în sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Controale: mouse-ul numai.X) apăsați o dată pentru a pop on-line.X), faceți clic pe + mențineți lent pentru a tamburului.X) 2x faceți clic pe salt on-line.X) 2 apăsați + mențineți apăsat pentru a derula rapid bobina.Pentru a atrage de pește:x) lingura – lent bobina.X) jig – alterna rapid bobine și de autobuz.X), plug-in sunt înlocuite lent role și pop.X) fly – exprimate și să aștepte. Dacă nimic musca în cinci secunde, încercați din nou.X) momeli – pur și simplu să renunțe și să aștepte. Momeală vie, necesitatea de a re-juca, dacă el moare în apă.Pentru a prinde pește:combina dvs. de natură tehnică, pentru a menține indicatorul în "siguranță" zona de pescuit bar. Lăsați-l în stres sau moale domeniu de prea mult timp și veți pierde o captură! Trece peste pește roșu "sănătatea" bar, pentru a-l purta în jos și să-l trageți în sus.


Game Categories:  Sport