0%
Game loaded, click here to start the game!
Wordspector
Fullscreen Lights Toggle

Wordspector

Pasul în pantofi de din piele naturala cuvântul detectiv în acest arestarea noi puzzle-uri cuvânt! Rezolva misterul cuvinte cu ajutorul color sugestii. Mult mai puțin timp să luați, mai multe puncte tu câștigi! Pe măsură ce progresul prin joc, cuvintele devin mai lungi, iar timpul tot mai puțin. Puteți identifica-ți de drum prin toate cele 15 nivele și de a câștiga râvnit titlu cuvântul Sherlock? Vei fi singur, de a învinge pe internațional de Master de detectivi Hall of fame? În orice caz, o mare de timp garantat pentru toți!
Utilizați mouse-ul sau tastatura pentru a introduce un cuvânt. Comenzi rapide de la tastatură: type = “Submit”, un spațiu în care se Amestecă, tasta backspace = șterge mesajul.Selectați o literă de pe zona de intrare, pentru a-l elimina toate următoarele litere. (Având în vedere scrisoarea nu poate fi eliminat.)Notă: puteți repeta de câte ori doriți, dupa ce a pierdut, dar dacă faci acest lucru prin tot jocul, fără nici o amânare, factura finală va fi DUBLAT! (Ieșire din joc și a continuat mai târziu va fi repetare.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Utilizați mouse-ul sau tastatura pentru a introduce un cuvânt. Comenzi rapide de la tastatură: type = "Submit", un spațiu în care se Amestecă, tasta backspace = șterge mesajul.Selectați o literă de pe zona de intrare, pentru a-l elimina toate următoarele litere. (Având în vedere scrisoarea nu poate fi eliminat.)Notă: puteți repeta de câte ori doriți, dupa ce a pierdut, dar dacă faci acest lucru prin tot jocul, fără nici o amânare, factura finală va fi DUBLAT! (Ieșire din joc și a continuat mai târziu va fi repetare.)


Game Categories:  Logice