0%
Game loaded, click here to start the game!
Exploit
Fullscreen Lights Toggle

Exploit

Informația este libertatea. Cât de disperat de calculator de securitate atacator, vei rezolva mai mult de 50 de puzzle-uri și lupta împotriva totalitarismului, abuz de putere, și terorismul. Modul de poveste oferă o poftă de mâncare umplut poveste de intrigi internaționale, și modul Challenge ofera 19 mai multe puzzle-uri pentru a atrage atenția. Când totul va fi gata, utilizați built-in editor pentru a face puzzle-ului și de a împărtăși propriile creații!
Totul este controlat cu mouse-ul. Verificați tutorial pentru a învăța cum să joace.Împărtăși nivel, faceți clic pe butonul “copy nivelul codul în clipboard butonul” editor, și apoi inserați codul în comentariul sau la chat cu Ctrl-V. pentru a descărca nivel, altcineva a făcut, copiați-le nivelul de cod cu Ctrl-C, faceți clic pe “descărcați puzzle-uri” în meniul principal și inserați codul în dialog cu Ctrl-v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Totul este controlat cu mouse-ul. Verificați tutorial pentru a învăța cum să joace.Împărtăși nivel, faceți clic pe butonul "copy nivelul codul în clipboard butonul" editor, și apoi inserați codul în comentariul sau la chat cu Ctrl-V. pentru a descărca nivel, altcineva a făcut, copiați-le nivelul de cod cu Ctrl-C, faceți clic pe "descărcați puzzle-uri" în meniul principal și inserați codul în dialog cu Ctrl-v.


Game Categories:  Logice