Inregistreaza-te, salveaza-ti SCORURILE!
Register
0%

8 Ball Pool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Acest joc de biliard nu va dezamăgi nevoile şi aşteptările dumneavoastră dacă sunteţi un fan de piscina… Cum să începeţi un joc multiplayer şi invita alţi jucători

După ce selectaţi un joc Multiplayer, faceţi clic pe cheia �enter� cu mouse-ul, care va au apărut pe pagina introductivă de la joc. Odată ce joc multiplayer a conectat la server, faceţi clic pe �start�. Puteţi fie selectaţi avatarul dvs. pentru a deschide un nou tabel cu o alegere de două tipuri de adversari să joace împotriva sau invita un adversar pentru a începe jocul.

În acest joc va exista bile 16 pe masă: 1 bila albă, bilă neagră 1, 7 bile solide şi 7 dungă bile. Un jucător va trebui să buzunar toate bilele solide şi celălalt jucător va trebui să buzunar toate bilele dungă. După ce un jucător a cosuri propria bile, atunci el poate buzunar mingea negru pentru a câştiga jocul. Dar dacă jucătorul are cosuri mingea opt înainte de buzunare toate bile propriu, apoi el pierde jocul. Jucătorul trebuie să utilizaţi TAC pentru a lovi mingea alb prima, şi apoi utilizaţi bila albă a lovit alte bile. Dacă un jucător are cosuri o minge, atunci el poate lovi din nou, altfel va fi rândul alte jucătorului. Un fault are loc într-una din situațiile următoare: alb mingea nu reuşeşte să lovi toate mingea; primul mingea mingea alb hit-uri nu este una dintre bilele lui jucător; Bila albă este cosuri. Atunci când un jucator comite un fault, celălalt jucător poate pune mingea alb oriunde pe masă pentru a începe jocul. Bucuraţi-vă!

Game Stats

537 views

Game Tags

, , ,

Game Categories

Toate Drepturile Rezervate. Jocuri Gratis