Inregistreaza-te, salveaza-ti SCORURILE!
Register
0%

Imperiul Island

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)

Construi şi apăra dumneavoastră Insula Imperiul a lungul veacurilor.

Construi populaţiei de a colecta taxe. Alege 30 tipuri diferite de unitatea de construcţie, inclusiv mai multe tipuri de arme, variind de la mud-ball turnuri şi tunuri prin a avansat de arme futurist astfel ca lasere și rachete. Locul apărarea inclusiv mine, baloane explozive și tesla bobine. Construi băncilor şi pieţele de a creşte veniturile.

Apel la acte de Dumnezeu puternic, cum ar fi fulger, tsunami şi Firestorms.

Fend off tot mai avansate duşmani, pornind de la simplu bărci din lemn, pana la invadatori străin.

Upgrade aproape totul!

Una dintre cele mai avansate bazate pe fizica strategie jocuri disponibile. Aceasta este o gândire-joc de strategie, nu pentru a fi confundat cu un turn de apărare joc de mans. Dacă găsiţi că vă sunt nu câştiga destui bani – este, probabil, să încercaţi o strategie diferite.

Walkthough aici: http://armorgames.com/guide/empire-island-game-guide
Video Walkthrough: http://www.thepodge.co.uk/readarticle8.html Instrucţiuni de cele mai multe sunt în joc.

Utilizarea mausului pentru a naviga meniuri, cumpara şi construi unități, selectaţi arme şi scopul şi trage de la inamic. Amintiţi-vă acest lucru este un joc de fizica pe bază – shots dumneavoastră va arc, astfel încât aveţi nevoie pentru a urmări cu atenţie.

Faceți upgrade la atelier de lucru și Biserica pentru a debloca noi arme şi acte de Dumnezeu.

Utilizaţi tastele Cursor/WASD pentru a defila pe ecran.

Mai multe keyboard shortcuts. EG. R pentru reparare rapid – robinet R pentru a repara unitatea selectat, în cazul în care unitatea selectat nu are nevoie de reparatii, atunci va fi selectat unitatea următoare cele mai deteriorate – apoi apăsaţi R din nou pentru a repara unitate (astfel încât doar ţine de atingând R pentru reparare eveything). U – upgrade-ul, B – construi deschis panoul, DEL – Vindem unitate + multe altele. Veţi avea nevoie pentru a afla acestea pentru a obţine cele mai multe din joc.

Game Stats

1,175 views

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Game Categories

Toate Drepturile Rezervate. Jocuri Gratis