0%
Game loaded, click here to start the game!
Spacecraft
Fullscreen Lights Toggle

Spacecraft

În viitorul îndepărtat, Pământul este distrus de zeci de ani de război pentru resurse.Supraviețuitorii construiesc uriașe materne și pleacă într-o călătorie spre stele, dar omului vor ști că nu sunt singuri, ca ei se confruntă cu o teribilă bionice Xeyed și misterios Awlon…de a construi 21 de nave diferite, fiecare cu propriile abilități speciale, de la 3 unice de rasă și de a folosi 15 diferite matern speciale în acest complex de vizualizare 3D în timp real joc de strategie!Deschideți niveluri bonus și realizări deosebite, și de a alege din peste 100 de actualizări pe parcursul jocului pentru a face upgrade navele tale!
Dacă jocul este prea mare pentru calculatorul dvs., apoi micșorați în browser-ul!Cum de a reduce amploarea pe Internet Explorer:faceți clic pe Ctrl + semnul plus ( + ) pentru a mări sau Ctrl + cratimă (-) pentru a micșora. Puteți, de asemenea, utiliza rotița mouse-ului în loc de + și -.Sunet/Calitate: faceți clic pe butonul ‘meniu’ sau butonul ‘p’ în colțul din stânga sus al ecranului în timpul jocului (joc de nivel, și nu pe bază de cartelă).Toate setările pot fi găsite acolo.Derulare: stânga/dreapta sau tastele MouseChoose alee: sus/jos tastele sau MouseSelect nava de tip construi meniu (stânga sus): M/F tastele sau tastele afișate pe nava iconor faceți clic pe navă iconBuild selectat navă selectat banda de circulație: Spaceor clickRelease matern speciale, în special de meniu (dreapta sus): tastele numerice sunt afișate pe pictograme speciale sau faceți clic pe spec pictograma de pe partea de sus rightTake de timp pentru a afla ce elemente de control funcționează cel mai bine pentru tine. Unii preferă să se joace cu mouse-ul și tastatura în timp ce altele folosesc doar tastatura. Puteți dezactiva mouse-ul de control din meniul jocului nu doriți să le utilizați.Important: în cazul în care jocul se execută lent, pentru a reduce calitatea meniu în joc. Dacă aveți un calculator rapid porniți ‘trasee’ în meniul de joc, pentru a obține o grafică uimitoare.Dacă credeți că jocul este prea ușor pentru a încerca modul de hard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Dacă jocul este prea mare pentru calculatorul dvs., apoi micșorați în browser-ul!Cum de a reduce amploarea pe Internet Explorer:faceți clic pe Ctrl + semnul plus ( + ) pentru a mări sau Ctrl + cratimă (-) pentru a micșora. Puteți, de asemenea, utiliza rotița mouse-ului în loc de + și -.Sunet/Calitate: faceți clic pe butonul 'meniu' sau butonul 'p' în colțul din stânga sus al ecranului în timpul jocului (joc de nivel, și nu pe bază de cartelă).Toate setările pot fi găsite acolo.Derulare: stânga/dreapta sau tastele MouseChoose alee: sus/jos tastele sau MouseSelect nava de tip construi meniu (stânga sus): M/F tastele sau tastele afișate pe nava iconor faceți clic pe navă iconBuild selectat navă selectat banda de circulație: Spaceor clickRelease matern speciale, în special de meniu (dreapta sus): tastele numerice sunt afișate pe pictograme speciale sau faceți clic pe spec pictograma de pe partea de sus rightTake de timp pentru a afla ce elemente de control funcționează cel mai bine pentru tine. Unii preferă să se joace cu mouse-ul și tastatura în timp ce altele folosesc doar tastatura. Puteți dezactiva mouse-ul de control din meniul jocului nu doriți să le utilizați.Important: în cazul în care jocul se execută lent, pentru a reduce calitatea meniu în joc. Dacă aveți un calculator rapid porniți 'trasee' în meniul de joc, pentru a obține o grafică uimitoare.Dacă credeți că jocul este prea ușor pentru a încerca modul de hard.


Game Categories:  Aventuri