0%
Game loaded, click here to start the game!
Sensou 1.5
Fullscreen Lights Toggle

Sensou 1.5

Versiune nouă și îmbunătățită a jocului dominare Sensou.Sensou-dominația mondială tabla de joc, în cazul în care jucătorii pot juca mai mult de 6 continente pentru a cuceri lumea.Single player și multiplayer de campanie.În multiplayer pentru până la 6 jucători pot lupta pe un singur card. Multiplayer, de asemenea, un bonus de trupele opțiune.Pentru a reduce volumul de muncă de pe procesor: Rotiți ocean Opri de animație în timpul jocului (click pe cercul rosu de pe panoul de control).
În primul rând, jucătorilor le este permis să plaseze trupele sale. Apoi, fiecare curs este compus din 4 acțiuni: – de a plasa trupe de – a ataca și cuceri țară – mișcarea de trupe (în toate țările vecine) – la sfârșitul turnAttacker puteți folosi până la 3 cuburi și apărare până la 2. Nu se admite deplasarea trupelor la noul cucerit țara și continuă să atace. Dacă mutați un fel de detașare, nu poti ataca mai mult. Puteți muta trupele sale în mai multe țări, dar acestea trebuie să fie vecini.În multiplayer, jucătorii au posibilitatea de a activa bonus trupe. Când este activată, această opțiune oferă jucătorilor suplimentar de trupe, dacă ei au câștigat cel puțin în țara ultimul rând.În caz de dubii, uita-te la jocul de ca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

În primul rând, jucătorilor le este permis să plaseze trupele sale. Apoi, fiecare curs este compus din 4 acțiuni: - de a plasa trupe de - a ataca și cuceri țară - mișcarea de trupe (în toate țările vecine) - la sfârșitul turnAttacker puteți folosi până la 3 cuburi și apărare până la 2. Nu se admite deplasarea trupelor la noul cucerit țara și continuă să atace. Dacă mutați un fel de detașare, nu poti ataca mai mult. Puteți muta trupele sale în mai multe țări, dar acestea trebuie să fie vecini.În multiplayer, jucătorii au posibilitatea de a activa bonus trupe. Când este activată, această opțiune oferă jucătorilor suplimentar de trupe, dacă ei au câștigat cel puțin în țara ultimul rând.În caz de dubii, uita-te la jocul de ca.


Game Categories:  Aventuri