0%
Game loaded, click here to start the game!
Journey To The Chaos: SanZang Run!
Fullscreen Lights Toggle

Journey To The Chaos: SanZang Run!

Unde aici? Hopa… am dat seama pe mine că Bodhisattva, mi-a cerut să participe la un meci numit “călătorie spre Vest”.Un călugăr Sanzang trimis în rău un loc plin de zombi. Este singura șansă de-a scăpa cât mai repede și să se roage, că el va fi salvat.
Dacă aceasta este prima dată când joc în acest joc, vă rugăm să introduceți numele tău de utilizator în câmpul “un nou jucător de câmp. Vei juca un tutorial nivel pentru a vă ajuta să obțineți-au familiarizat cu elementele de bază de management de joc. Faceți clic pe butonul “joc nou”, pentru a începe. Dacă aveți deja un id de utilizator și parola de nivel, de a le utiliza pentru a reveni la nivelul de ai fost pe. Amintiți-vă ID-ul de utilizator și codul de nivel pentru a trece la orice nivel ai trecut deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Dacă aceasta este prima dată când joc în acest joc, vă rugăm să introduceți numele tău de utilizator în câmpul "un nou jucător de câmp. Vei juca un tutorial nivel pentru a vă ajuta să obțineți-au familiarizat cu elementele de bază de management de joc. Faceți clic pe butonul "joc nou", pentru a începe. Dacă aveți deja un id de utilizator și parola de nivel, de a le utiliza pentru a reveni la nivelul de ai fost pe. Amintiți-vă ID-ul de utilizator și codul de nivel pentru a trece la orice nivel ai trecut deja.


Game Categories:  Aventuri