0%
Game loaded, click here to start the game!
Hordes and Lords
Fullscreen Lights Toggle

Hordes and Lords

În timp real de tactică militară joc cu o grafică de înaltă calitate într-un cadru medieval unic de motor, care afișează până la 200-300 de unități, cu fizica și efecte.
Explorare: foloseste mouse-ul pentru a plasa unități (faceți clic și glisați pentru a roti). Lupta: faceți clic pe un bloc sau de pavilion, pentru a selecta, și apăsați pe unde să se mute.De asemenea, puteți utiliza tastele 1-8, pentru a alege o comandă.Sfaturi:- Vă corpul va deveni mai mare la fiecare nivel.- Dacă echipa ta este mort – el va primi doar 1/4 de puncte de experiență.- Dacă nu puteți trece nivelul, încercați să re anterioare și de a obține bani pentru upgrade-uri.- Dacă переигрывая nivel mult decât au câștigat deja, nu Veți obține o experiență de corpuri.- Veți obține medalia de aur, dacă tot corpului în viață după ce a terminat hotel mision. Argint – în cazul în care un corp mort. Mai mult mort elevilor înseamnă ornamente de bronz.- Mai bine o medalie aduce bani buni pentru tine.Cu.- E.: Am citit fiecare comentariu, așa că nu ezitați să scrie. Vă rugăm, iartă-ne pe noi, dacă nu am răspuns să – pur și simplu nu putem face acest lucru fizic (uneori trebuie să dormi prea 🙂 ). Există astfel o mulțime de feedback-ul de la tine! Încercăm să răspundem cât mai multe! Și suntem atât de fericiți, dacă Vă plac jocurile noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Explorare: foloseste mouse-ul pentru a plasa unități (faceți clic și glisați pentru a roti). Lupta: faceți clic pe un bloc sau de pavilion, pentru a selecta, și apăsați pe unde să se mute.De asemenea, puteți utiliza tastele 1-8, pentru a alege o comandă.Sfaturi:- Vă corpul va deveni mai mare la fiecare nivel.- Dacă echipa ta este mort – el va primi doar 1/4 de puncte de experiență.- Dacă nu puteți trece nivelul, încercați să re anterioare și de a obține bani pentru upgrade-uri.- Dacă переигрывая nivel mult decât au câștigat deja, nu Veți obține o experiență de corpuri.- Veți obține medalia de aur, dacă tot corpului în viață după ce a terminat hotel mision. Argint – în cazul în care un corp mort. Mai mult mort elevilor înseamnă ornamente de bronz.- Mai bine o medalie aduce bani buni pentru tine.Cu.- E.: Am citit fiecare comentariu, așa că nu ezitați să scrie. Vă rugăm, iartă-ne pe noi, dacă nu am răspuns să – pur și simplu nu putem face acest lucru fizic (uneori trebuie să dormi prea :-) ). Există astfel o mulțime de feedback-ul de la tine! Încercăm să răspundem cât mai multe! Și suntem atât de fericiți, dacă Vă plac jocurile noastre!


Game Categories:  Aventuri