0%
Game loaded, click here to start the game!
Epic War 4
Fullscreen Lights Toggle

Epic War 4

Descarca Epic militară Saga pentru iPhone / iPod touch / iPad versiune pentru drum liber ! https://itunes.apple.com/app/epic-war-saga/id581879473&mt=8Epic războiul 4 are 5 unice de eroi, cu un unic de abilități de luptă. Bătălia prin 12 etape, cu 3 moduri diferite (normal, greu, epos), și 4 etape suplimentare pentru probleme suplimentare. Experiment cu 5 nivele, din 20 de unități diferite și 12 unice de vrăji și de a sparge prin 4 sefi epic și surprinzător de etape, în termen de câteva ore în acest joc de apărare epic.
– la stânga și la dreapta tastele săgeată pentru a muta aparatul de fotografiat etapă – selectați toate pentru a selecta toate erou, D pentru a selecta toate unitățile – 1-6 taste pentru vrăji – qwertyuio taste pentru unități – bara de spațiu pentru a confirma unități / vrăji de cazare – p pentru a întrerupe – du-te la pagina opțiune pe harta pentru a dezactiva – revenge de undă pot fi găsite pe hard și modul epic – în sus și în jos tastele săgeată pentru a muta turretif te simti, jocul nu necesită calificare, încercați greu și epic mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

- la stânga și la dreapta tastele săgeată pentru a muta aparatul de fotografiat etapă - selectați toate pentru a selecta toate erou, D pentru a selecta toate unitățile - 1-6 taste pentru vrăji - qwertyuio taste pentru unități - bara de spațiu pentru a confirma unități / vrăji de cazare - p pentru a întrerupe - du-te la pagina opțiune pe harta pentru a dezactiva - revenge de undă pot fi găsite pe hard și modul epic - în sus și în jos tastele săgeată pentru a muta turretif te simti, jocul nu necesită calificare, încercați greu și epic mode.


Game Categories:  Aventuri