0%
Game loaded, click here to start the game!
Dungeon Developer
Fullscreen Lights Toggle

Dungeon Developer

Temnita pe șenile… în cazul în care joci ca într-o peșteră! Design cele mai bune temnita puteți, tinuta aventurieri mare varietate de obiecte magice, și ucide Dragonul Rosu la cel mai scăzut nivel de temnita!Datorită pacient playtesters: hellraiser4g (cu uimitoare citat!), Everlovely, Chrsiy, SicMirx, Catguy, миоклонические, Sarsy, BountyHunter7 și KellyLovez!
Faceți clic pe gresie pentru a cumpăra podea. Conexiune de intrare până la ieșire în fiecare nivel, și un loc de monede de aur pentru a controla aventurieri’ de trafic. Câștiga suficient de aur pentru a debloca următorul nivel și ajunge la 15 etaje, pentru a ucide un Dragon!Suplimentare (opționale) taste: tastele săgeată pentru a schimba sexul și bara de Spațiu pentru a începe reid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Faceți clic pe gresie pentru a cumpăra podea. Conexiune de intrare până la ieșire în fiecare nivel, și un loc de monede de aur pentru a controla aventurieri' de trafic. Câștiga suficient de aur pentru a debloca următorul nivel și ajunge la 15 etaje, pentru a ucide un Dragon!Suplimentare (opționale) taste: tastele săgeată pentru a schimba sexul și bara de Spațiu pentru a începe reid.


Game Categories:  Aventuri