0%
Game loaded, click here to start the game!
Zombie Infestation: Strain 116
Fullscreen Lights Toggle

Zombie Infestation: Strain 116

Prins în întuneric și înfiorător limitele abandonat adăpost, ar trebui să vă facă drumul până la cel mai profund nivel, ucide purtător de инопланетного tulpinii, și ieși în viață. Deoarece am dori să ia în considerare toate dorințele, design de ansamblu a jocului, cu toate acestea ne împiedică să facă acest lucru fără larg modificarea motor de joc. Apreciem toate feedback-ul dvs. și va încerca să le includă în această versiune de joc sau versiunile viitoare/sechele.
– Utilizați W,a,S,D sau tastele săgeată pentru a muta, apăsați și mențineți apăsată tasta “Shift” la cheie” a alerga mouse – ul pentru a tinti si trage – 1,2,3,4,5 pentru a schimba arma (dacă există)- apăsați “R” pentru a reîncărca – utilizați bara de spațiu pentru a ridica obiecte și să deschideți ușa, apăsați “x” pentru a folosi truse de prim ajutor – Apăsați tasta “C” pentru a folosi Armorkits – faceți clic pe butonul “M” pentru a vedea mini-card – apăsați “p”, pentru a întrerupe jocul și deschide un meniu în joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

- Utilizați W,a,S,D sau tastele săgeată pentru a muta, apăsați și mențineți apăsată tasta "Shift" la cheie" a alerga mouse - ul pentru a tinti si trage - 1,2,3,4,5 pentru a schimba arma (dacă există)- apăsați "R" pentru a reîncărca - utilizați bara de spațiu pentru a ridica obiecte și să deschideți ușa, apăsați "x" pentru a folosi truse de prim ajutor - Apăsați tasta "C" pentru a folosi Armorkits - faceți clic pe butonul "M" pentru a vedea mini-card - apăsați "p", pentru a întrerupe jocul și deschide un meniu în joc.


Game Categories:  Actiune