0%
Game loaded, click here to start the game!
Rescue Brigade
Fullscreen Lights Toggle

Rescue Brigade

De salvare de o Brigadă de – un joc excelent, în cazul în care joci ca brigada de pompieri, a cărei misiune este de a salva oameni în pericol de moarte! Sarcina ta va fi acela de a salva oameni, care se încadrează cu înalte clădiri din foc! Oamenii sunt în pericol, nu pot să aștepte. Va trebui să facă tot posibilul pentru a salva-le pe toate. Începe aventura pompierilor – finisaj de pompieri tabără de antrenament și de a începe o carieră de salvamar, care va fi prin 11 nivele mari. Clădiri întregi în foc? Cutremure? OZN invazia? Acestea toate și multe altele Vă așteaptă! Când urmați-le pe toate, vă puteți încerca în modul infinit și de a salva oamenii de la pericol din nou și din nou! Pentru a salva oameni și pentru a bate recorduri! Fi cel mai bun lifesaver!
Фаерман viața nu este ușor, dar puteți petrece obtinut de salvare de puncte pe chestii misto la un magazin de îmbunătățire, pentru a fi mai bine salvamar!
Pentru a obține 20 de realizări și a dovedi că sunteți cel mai bun salvamar în brigada!
Puteți verifica de asemenea, unele date statistice pentru detalii interesante despre cariera ta de pompier.
Totul în mare, характеристического de raze x-art, grafica retro si muzica minunat! Ce mai aștepți? Joaca acum și să devină un adevărat pompier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Categories:  Actiune