0%
Game loaded, click here to start the game!
Raider: Episode 2
Fullscreen Lights Toggle

Raider: Episode 2

Episodul 2 din seria Рейдовика; acolo va fi de cinci în total.Jocurile sunt concepute pentru complexe consola amintește de NES/snes zile, cu o grafică în costum de ce. Nu ai de sarcini fantezie copleșit de abilități; doar blaster și sabia. Puteți ajunge la sfârșitul nivel?Acest lucru duce povestea de la episodul 1.
Și-salt, S-e Slash, D-este de a trage în sus este folosit pentru scari, semne și ușa (care este, de ce nu sari!), Un alt utilizați tastele săgeată pentru a muta și bara de Spațiu-pauză. Utilizați tasta Z pentru a ieși din meniu și lucruri, dacă puteți vedea un alt mod de a face astfel.Unitatea de control poate fi atipica, dar ele sunt concepute pentru a fi simplificat. Dacă vă luați câteva minute să se obișnuiască cu ele, veți găsi că acestea sunt mai ușor de utilizat, mult mai “standard” flash platformer scheme de control.De asemenea, dacă încă nu vă plac, vă rugăm, nu sa votezi acest joc în jos pentru a face acest lucru, pentru că puteți schimba controlul jocului Info ” secțiunea din meniul principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Și-salt, S-e Slash, D-este de a trage în sus este folosit pentru scari, semne și ușa (care este, de ce nu sari!), Un alt utilizați tastele săgeată pentru a muta și bara de Spațiu-pauză. Utilizați tasta Z pentru a ieși din meniu și lucruri, dacă puteți vedea un alt mod de a face astfel.Unitatea de control poate fi atipica, dar ele sunt concepute pentru a fi simplificat. Dacă vă luați câteva minute să se obișnuiască cu ele, veți găsi că acestea sunt mai ușor de utilizat, mult mai "standard" flash platformer scheme de control.De asemenea, dacă încă nu vă plac, vă rugăm, nu sa votezi acest joc în jos pentru a face acest lucru, pentru că puteți schimba controlul jocului Info " secțiunea din meniul principal.


Game Categories:  Actiune