0%
Game loaded, click here to start the game!
Raider: Episode 1
Fullscreen Lights Toggle

Raider: Episode 1

Reider de scoala veche platforma de experiență, care va consta din cinci episoade separate, în cele din urmă.Joci un personaj pe nume arkus zei: în ‘space pirates’, care câștigă la viață, căutându-și prada abandonat resturile victimelor de nave și astfel.Acest lucru este menit să fie greu și acest lucru este menit să fie simplu și ușor de înțeles; nu există nici un vârf de funcții sau bibelouri inutile, doar de bază de platformer binelui. Poti sari, trage și Slash, și asta, și tot ce trebuie să faceți este de a ajunge la sfârșitul nivel și învinge seful. Simplu. Sau este?Există, de asemenea, ascunse ‘relicva’ puncte pentru tine de a găsi și veți obține un Rang la sfârșitul anului nivel, bazate pe munca ta, prin adăugarea de multiplayer.
Important: controalele pot fi personalizate! Doar să faceți clic pe “Cum să joace” în meniul principal, și acolo veți găsi “Configurare” opțiune.Utilizați tastele săgeată pentru a muta., C și D sunt alte elemente de management.Bara de spațiu pentru a pune jocul pe pauza.În timpul pauzei, apăsați tasta ESC pentru a reveni la meniul Principal.Utilizați tasta Z pentru a sări de dialog, și Enter pentru a skip intro lucru de la început, dacă nu vrei să citești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Important: controalele pot fi personalizate! Doar să faceți clic pe "Cum să joace" în meniul principal, și acolo veți găsi "Configurare" opțiune.Utilizați tastele săgeată pentru a muta., C și D sunt alte elemente de management.Bara de spațiu pentru a pune jocul pe pauza.În timpul pauzei, apăsați tasta ESC pentru a reveni la meniul Principal.Utilizați tasta Z pentru a sări de dialog, și Enter pentru a skip intro lucru de la început, dacă nu vrei să citești.


Game Categories:  Actiune