0%
Game loaded, click here to start the game!
Kamikaze Pigs
Fullscreen Lights Toggle

Kamikaze Pigs

Mirosul de cârnați sfârâit umple aerul ca porcii sunt obtinute de zeci de a răspunde la un apel la arme, numai să cadă cu un atac violent de crime, haos și delicios cu gust de bacon abator. Că ei sunt atât de frică? De ce porcii au plecat la război, în primul rând… și a cărui idee luminoasă a fost pus de mare, strălucitoare roșie butoanele de pe fiecare rachetă, avion, tanc în arsenalul lor?Inscrie-te la distracție în acest aspect proaspat, la Genul de jocuri reacție în lanț, și trimite aceste porci la moartea lor, cu un bang și tare comprima!Kamikaze porci caracteristici 40 de nivele de joc pentru un jucator… sau, poate вымучить lui, și, astfel, de a debloca nivele ascunse și bonus Big Boss!Joaca printr-o serie de detaliate din jur medii, inclusiv de zi și de noapte niveluri!Atinge ucide combo 70, chiar 80… puteți face acest lucru până la 90?Zeci de complexe realizări și plăcerea de upgrade-uri; de a debloca noi caracteristici cu stele, și să cumpere pentru bani virtuali. A realiza nu doar stau, fie; ele oferă o suplimentare de stele de pe drumul spre modernizare în viitor!CE VEZI ESTE CEEA CE VEȚI OBȚINE! Nici un “Continut premium” !!
1.Distruge cât mai mult posibil de porci, ca acest lucru este posibil prin apăsarea pentru a provoca o reacție în lanț. Aceasta primește bani!2.Ajunge la steagul roșu în ” valul progresului metru, pentru a goli nivel.3.Acuzația de metru va umple ca o reacție în lanț apar. Când complet, prajite mânca din nou!4.Pentru a obține stele de coliziune cu ei sau de ” valul progresului metru. Stele pentru a debloca upgrade-uri noi.5.Aveți întotdeauna posibilitatea de a vinde upgrade-uri, dacă acest lucru face ca nivelul de hard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

1.Distruge cât mai mult posibil de porci, ca acest lucru este posibil prin apăsarea pentru a provoca o reacție în lanț. Aceasta primește bani!2.Ajunge la steagul roșu în " valul progresului metru, pentru a goli nivel.3.Acuzația de metru va umple ca o reacție în lanț apar. Când complet, prajite mânca din nou!4.Pentru a obține stele de coliziune cu ei sau de " valul progresului metru. Stele pentru a debloca upgrade-uri noi.5.Aveți întotdeauna posibilitatea de a vinde upgrade-uri, dacă acest lucru face ca nivelul de hard!


Game Categories:  Actiune