0%
Game loaded, click here to start the game!
Jumpcat
Fullscreen Lights Toggle

Jumpcat

Jumpcat este un rapid UCA (Pisica-joc de rol), în cazul în care aveți puterea de sare mod corespunzător, pentru a evita copaci, stânci, elicoptere, rachete și avansează de la tine.Muzica cycerin: http://cycerin.newgrounds.comThanks pentru Greg, și beta-testeri de la kongregate și Newgrounds forumuri.
Există mai multe scheme de management, fiecare dintre care este complet explicat în joc. Dacă utilizați o tastatură de control, săgeată stânga și ‘A’ buton te va muta la stânga, săgeată la dreapta și ” d ” buton vă va trimite direct. Sus, ‘W’, sau spațiale vointa până la salt.Folosind butonul mouse-ului, mutați mouse-ul la stânga și la dreapta și Jumpcat se va muta la această poziție. Faceți clic pentru a sari.Pentru a face o pauză, apăsați “p”.Poti juca pe consola Wii browser-ul – pur și simplu selectați cu mouse-ul o opțiune, apoi apăsați butonul a pentru Wii Remote mouse-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Există mai multe scheme de management, fiecare dintre care este complet explicat în joc. Dacă utilizați o tastatură de control, săgeată stânga și 'A' buton te va muta la stânga, săgeată la dreapta și " d " buton vă va trimite direct. Sus, 'W', sau spațiale vointa până la salt.Folosind butonul mouse-ului, mutați mouse-ul la stânga și la dreapta și Jumpcat se va muta la această poziție. Faceți clic pentru a sari.Pentru a face o pauză, apăsați "p".Poti juca pe consola Wii browser-ul – pur și simplu selectați cu mouse-ul o opțiune, apoi apăsați butonul a pentru Wii Remote mouse-ul.


Game Categories:  Actiune