0%
Game loaded, click here to start the game!
Icy Gifts 2
Fullscreen Lights Toggle

Icy Gifts 2

De crăciun, în pericol! Santa și toate darurile sale înghețate. Explozia de la mos craciun de gheață tăiate folosind diferite tipuri de arme și de Putere-up corespunde salva pe moș crăciun și de Crăciun!Pentru a prinde cadouri, upgrade-ul Arsenal de bombe, câștiga recompense și de a avea o explozie!Pentru a debloca modul de nesfârșită, du-te prin toate 45 de nivele de explozie, Santa economii placere!Pentru o provocare suplimentară, să treacă toate nivelurile, câștigând stele pentru a face upgrade Arsenalul dumneavoastră pirotehnice încântat și imaginația.
Misiunea ta este de a rupe în jos o mare de gheață sloi de gheață, pentru a-i salva pe Mos craciun!- Faceți clic oriunde în apropiere de fire, pentru a provoca o explozie și de a crea o reacție în lanț. – De a utiliza o varietate de mine și de bonusuri pentru a obține mai puternică reacție în lanț!- Colecta cadouri, prin mutarea mouse-ul de lângă ea. Ele pot fi folosite pentru a cumpara upgrade-uri.- Colecta monede pentru a juca slot bonus de joc, cumpara bonusuri sau să facă schimb de cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Misiunea ta este de a rupe în jos o mare de gheață sloi de gheață, pentru a-i salva pe Mos craciun!- Faceți clic oriunde în apropiere de fire, pentru a provoca o explozie și de a crea o reacție în lanț. - De a utiliza o varietate de mine și de bonusuri pentru a obține mai puternică reacție în lanț!- Colecta cadouri, prin mutarea mouse-ul de lângă ea. Ele pot fi folosite pentru a cumpara upgrade-uri.- Colecta monede pentru a juca slot bonus de joc, cumpara bonusuri sau să facă schimb de cadouri.


Game Categories:  Actiune