0%
Game loaded, click here to start the game!
Icy Fishes
Fullscreen Lights Toggle

Icy Fishes

Reacția distractiv lanțul de jocul strategic al sistemului. Ajuta caracatiță a salva de pește din sloiuri de gheață, pentru a… pentru a le mânca.
– Faceți clic oriunde în apropiere de fire, pentru a provoca o explozie și de a crea o reacție în lanț. – Utilizați o varietate de bombe pentru a obține mai puternică reacție în lanț! Pentru a cumpara o bomba, faceți clic pe pictograma din partea de jos a ecranului!- Utilizarea de cerneală de mine, pentru a obține mai multe reacții în lanț! Faceți clic pe butonul pentru a Crea de la o mina caracatiță.- Colecta de pește, se deplasează cu o caracatiță chiar lângă el. Ele pot fi folosite pentru a cumpara upgrade-uri.- Pentru a distruge un submarin, pentru a obține un bonus de mini-jocuri. Puteți câștiga un premiu în bani, pește, bombe etc. Distruge un submarin, pentru a obține un bonus de mini-jocuri. Puteți câștiga un premiu în bani, pește, bombe și așa mai departe – de a Distruge piept si prinde diamantele, pentru a obține o mulțime de bani. Puteți să-l utilizați pentru achiziționarea de bombe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

- Faceți clic oriunde în apropiere de fire, pentru a provoca o explozie și de a crea o reacție în lanț. - Utilizați o varietate de bombe pentru a obține mai puternică reacție în lanț! Pentru a cumpara o bomba, faceți clic pe pictograma din partea de jos a ecranului!- Utilizarea de cerneală de mine, pentru a obține mai multe reacții în lanț! Faceți clic pe butonul pentru a Crea de la o mina caracatiță.- Colecta de pește, se deplasează cu o caracatiță chiar lângă el. Ele pot fi folosite pentru a cumpara upgrade-uri.- Pentru a distruge un submarin, pentru a obține un bonus de mini-jocuri. Puteți câștiga un premiu în bani, pește, bombe etc. Distruge un submarin, pentru a obține un bonus de mini-jocuri. Puteți câștiga un premiu în bani, pește, bombe și așa mai departe - de a Distruge piept si prinde diamantele, pentru a obține o mulțime de bani. Puteți să-l utilizați pentru achiziționarea de bombe.


Game Categories:  Actiune