0%
Game loaded, click here to start the game!
FPA: World 1 Remix
Fullscreen Lights Toggle

FPA: World 1 Remix

Odată cu revenirea la modă pantaloni de aventurieri, acolo unde a început totul! Moda pantaloni barbati foarte prima aventura se întoarce cu noi niveluri, pantaloni, pălării, și surprize! Extraordinare Aventuri a fost reconstruit de la zero pentru a aduce consola de calitate platforma pentru site-browser-ul, și Remix oferă prima vedere de pe motorul care va pune în acțiune viitoare fancy pants joc.
– Comuta elementele de control în meniul de pauză – săgețile pentru a muta, s pentru a sari, apăsați în jos pentru a rață, sau în timp ce rulează pentru a aluneca în sus, pentru a intra în ușă sau tastele wasd sau săgeată pentru a muta, sari, și Duck9 – bara de spațiu sau un click de mouse, pentru a întrerupe și de a deschide setările și opțiunile de meniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

- Comuta elementele de control în meniul de pauză - săgețile pentru a muta, s pentru a sari, apăsați în jos pentru a rață, sau în timp ce rulează pentru a aluneca în sus, pentru a intra în ușă sau tastele wasd sau săgeată pentru a muta, sari, și Duck9 - bara de spațiu sau un click de mouse, pentru a întrerupe și de a deschide setările și opțiunile de meniu.


Game Categories:  Actiune