0%
Game loaded, click here to start the game!
Dead Metal
Fullscreen Lights Toggle

Dead Metal

Mort de metal este un shooter de sus în jos în spațiu, construit noastre puternice de motor de joc bt3 de criptare. De fapt, pornind de la rezultatele acestuia, cum ar fi bule de tancuri în spațiu cu бастилы de artă va fi o modalitate foarte bună de a descrie aceasta. Jocul a fost rezultatul doar ковырялся cu motor de joc și de a vedea ce putem face. Am zburat în jurul valorii de a lansa rachete și suflare chestii sus, am fost de acord – este cool.În joc sunt mai mult de 30 de tipuri de inamici unice prin 5 curse, dar, de asemenea, 10 nave cu foarte variat de arme avatar. Ultima misiune de supraviețuire, de misiune, de a vedea cât de mult puteți ultima, ca Hoardele inamice mari de navele de război s-a pogorât peste tine și de a obține cel mai bun scor posibil.Jocul este salvat după fiecare misiune finalizată.Bucurați-vă de!
Comenzile de la tastatură pot fi modificate prin “hot key” din meniul principal.A,W,s,D pentru a muta. Mouse-ul pentru a tinti si trage. Bara de spațiu pentru arme secundare. Q pentru a schimba fixând obiectivul. P pentru a întrerupe jocul și deschide un magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Game Instructions

Comenzile de la tastatură pot fi modificate prin "hot key" din meniul principal.A,W,s,D pentru a muta. Mouse-ul pentru a tinti si trage. Bara de spațiu pentru arme secundare. Q pentru a schimba fixând obiectivul. P pentru a întrerupe jocul și deschide un magazin.


Game Categories:  Actiune